Сп. “Биограф” за “Къмпинг Градина”: Истинско бягство от стреса

“Къмпинг Градина” отново попадна под прожекторите на едно от най-известните и уважавани списания у нас. В юнския си брой списание “Биограф” избра да разкаже именно за нашия къмпинг в обширна статия, поместена на страниците на рубриката “Места”.

“Разположен на прекрасен пясъчен залив, с директен достъп до морето, „Градина“ предлага на своите гости най-доброто от духа на лятото. Модерните бунгала имат красива гледка от терасата, комфортно обзавеждане с големи хладилници и телевизори и собствено барбекю. Много редки са местата, където можеш по този начин да се слееш с природата, без да жертваш нито един елемент от лайфстайла, на който си свикнал в ежедневието си”, пишат от списанието и допълват:

“Къмпингът е и предпочитана дестинация и чудесно мяс- то за семейна почивка, защото събира всички удобства на едно място. Локацията позволява разнообразна дневна програма както за родителите, така и за децата. Тихите алеи, приятният морски бриз и спокойствието на къмпин- га позволяват на децата прекрасни условия за безгрижни игри и весело лято. На разположение на всички посетите- ли са велосипеди под наем, подходящи за разходки край морето”.

Цялата статия може да прочетете тук, за да се потопите и вие в морско безвремие, запазете своята почивка на “Къмпинг Градина”.