събитие Чист Релакс.jpg

Лятно еко парти „Чист релакс за по-чисто лято“ организира „Къмпинг Градина“

Българската природа крие множество красиви кътчета, както на родното ни Черноморие, така и из цялата страна. За да можем да им се насладим пълноценно и за дълго време, всеки един от нас трябва да ги пази. Заставайки зад тази кауза и за да даде добър пример, „Къмпинг Градина“ организира целодневно лятно еко парти на плажа, с което да насърчи всеки да даде своя символичен, но важен принос за опазване на красивите природни кътчета у нас.

Партито ще се проведе под надслова „Чист релакс за по-чисто лято“ и ще се състои на 17 юли, когато „Къмпинг Градина“ ще превърне плажа си в мини еко фестивал, с много музика, охладяващи коктейли, положително настроение за всеки, който се включи в символично почистване на плажната ивица.

Организаторите са подготвили много и различни развлечения за участниците през целия ден, с които да се забавляват, докато дават своя добър пример. Инициативата ще бъде закрита с вечерно плажно парти, на което ще се забавляваме и танцуваме под звуците на траковете на DJ Дан Танев. Още на следващия ден, в неделя, по време на специален live във facebook страницата на „Къмпинг Градина“ - https://www.facebook.com/gradinacamping, ще бъде изтеглен и големият късметлия, който ще спечели безплатен уикенд на „Къмпинг Градина“.

Ако сте запазили своята почивка в средата на юли или просто искате да дадете своя граждански пример, докато се забавлявате под звуците на приятна музика на един от най-хубавите плажове у нас, заповядайте на инициативата на „Къмпинг Градина“ на 17 юли и застанете зад каузата „Чист релакс за по-чисто лято“.