Бягство в рая през май – „Къмпинг Градина“ е точното място!

Ако се чудите къде да прекарате майските празници в края на месеца и сте жадни за лято, слънчеви лъчи и море – въобще не се колебайте – хвърляйте банските в колата и потегляйте към родното Черноморие, защото „Къмпинг Градина“ отвори врати и вече посреща всички морски ентусиасти като нас. Това съветват от списание EVA в юнския си брой.

Цялата статия, която от списание EVA посветиха на нашия къмпинг, може да видите тук , а съветите им и защо трябва незабавно да ни се обадите и да резервирате своя престой при нас, може да прочетете и по-долу:

Тази година комплексът откри безпрецедентно по-рано – още на 1 май и вече десетки посрещнаха Великден на плажа. Цените са повече от изкушаващи, защото през май отстъпките стигат до 20%, а ние не можем да чакаме повече и си пожелаваме на 24 май, когато синоптиците прогнозират летни температури, да сме на плажа – събирайки тен. От „Къмпинг Градина“ тази година са удвоили броя на любимите ни луксозни дизайнерски бунгала – тази година те са 110 на брой, а почти всички от тях се намират само на крачка от плажа. Изключително подходящи са за незабравима семейна къмпинг почивка, защото са оборудвани с всичко необходимо и са разположени на достатъчно разстояние едно от друго, така че всяко семейство да може да излезе спокойно на просторната си веранда и да вечеря под обсипаното със звезди небе. В допълнение, всяка къщичка разполага със собствено барбекю, както и с напълно оборудвана кухня, където всеки гост може да експериментира с кулинарните си умения.

За всички запалени къмпингари са осигурени и изцяло обновени и модерни общи бани, санитарни помещения и зони за миене, които се почистват и дезинфекцират по няколко пъти на ден. От къмпинга бяха категорични, че и тази година хигиенните мерки ще бъдат много засилени и ще се извършва щателна дезинфекция, както преди настаняването на всеки гост в бунгалата, така и при редовните почиствания от екипа на къмпинга.

Едно от големите предимства на луксозния „Къмпинг Градина“ е широката, красива плажна ивица, която обожаваме! Благодарение на нея за поредна година можем да сложим плажната си кърпа далеч от другите. Чадърите и шезлонгите също ще бъдат поставени на по-голямо разстояние.

В „Къмпинг Градина“ освен изцяло самостоятелна и спокойна семейна почивка, далеч от тълпите хора, винаги можем да изберем да бъдем и малко по-мързеливи – защото почивката трябва да си е почивка. В самият комплекс можем да си купим всичко– от вкусна закуска от баничарницата в къмпинга или пица за обяд, през бански или други принадлежности от магазините за хранителни и спортни стоки, или пък да изтеглят пари от банкомата на рецепция.

Истинското удоволствие, обаче, е на плажа, където са обособени игрища за плажен волейбол и училища за уиндсърф и кайтсърф, а екзотичните палмови храсти и хамаци допълват райската картина. На самия вход на плажа е разположена и мобилна библиотека, където всеки може да донесе или вземе книга, с която да разнообрази почивката си. Ние вече сме готови да занесем няколко книги!

Чакаме с нетърпение следващите почивни дни и тръгваме – към „Къмпинг Градина“, където луксът среща природата, а комфортът и спокойствието са изконни ценности!

Отворете статията в .pdf