768x432.jpg

Webcafe.bg за “Къмпинг Градина”: Там, където пясъкът и морето се срещат

Нежните лъчи на слънцето топлят голата ви кожа и ви напомнят колко много ви е липсвал витамин Д в дъждовните дни и в гората от високи панелни блокове. Шумът на морските вълни радва слуха ви, като нежно изтласква от съзнанието ви преследващите ви гласове на недоволни шефове и разбързали се колеги. Нежният бриз гъделичка кожата ви, докато удобно се люлеете в хамака. Сега си представете, че щракваме с пръсти пред лицето ви, за да ви измъкнем от красивата морска илюзия. Защото все още е илюзия.

Така от Webcafe.bg започват един от своите великолепни travel материали, който публикуват на 4 май, когато лято 2022 все още не е започнало, но в същото време чука на вратата и ни приканва в мрачната сряда да си помечтаем за море. А когато говорим за мечти и море, в мислите на Webcafe.bg изниква и нашият “Къмпинг Градина”. Вижте какво споделят от екипа на медията за “Къмпинг Градина”:

“Най-вероятно четете това в офиса, докато на главата ви висят куп задачи, с които не ви се захваща, или поне в някоя кратка почивка, в която сте успели да се измъкнете от работния водовъртеж и да си погледнете телефона. В най-добрия случай четете това на път към вкъщи или вече у дома, на дивана или леглото, докато се чудите как да се измъкнете от сивотата на ежедневието.

Е, как... С море!

Рано е? Не е рано. Лятото идва тогава, когато решим, че идва. Когато усетим нуждата от почивка, от спокойствие, забавление и презареждане. От свежест.

Тази година е още по-лесно - къмпинг "Градина" отваря още на 13 май и ще започне да приема гости още тогава, две седмици преди официалното откриване на 28 май. Мястото, привличащо морски ентусиасти от години в обятията си, и този сезон предлага запомняща се почивка.

Искате ли гледка? Има гледки... и то какви. Искате бунгало с една спалня, а може би две? Имате този избор. А ако разполагате със собствена каравана (блазе ви за което), имате възможността да я паркирате на водоснабден и електрифициран парцел и, така да се каже, цяло лято да си гледате кефа. И морето, разбира се”.

Почивка, храна и питие за бохемите Погрешната представа в съзнанията на много хора е, че почивката на къмпинг означава борба за оцеляване. Не, не, не - нека разбием тази заблуда. Никой не ви задължава да си готвите или сами да си разбърквате коктейли, когато сте в къмпинг "Градина". Тук налице са цели шест ресторанта - от фюжън ресторанта Garden до идеалния за романтично вечерно излизане или групово събиране Waterland. За любителите на пицата ще се погрижи пицария "Пинто", за бързащите, които искат да грабнат нещо за плажа - заведението за бързо хранене "Чайка", а The Bakery - както името подсказва - е баничарницата за вкусни закуски с изгрева.

Търсещите забавления с чаша в ръка ще ги открият в La Catedrale Del Mar, Masarro Beach Club и бар Tokka, които отговорят на различните вкусове за питие и атмосфера.

Търсещите забавления с физическа активност могат да се отдадат на плажен волейбол, плажен фитнес, колоездене и водни спортове - сърф, джет, гмъркане и още. Полезното с приятното, знаете. Лятното тяло се прави през пролетта, казват, но това не означава, че не трябва да се поддържа от май до септември, нали?

Почивка и работа за адаптивните

Ако последните две години ни научиха на нещо, то това е адаптивността. Възможността да работиш ефикасно, без да си затворен между четири сиви стени или в дори в психеделично шарен офис, който някой е сметнал за много дзен. Осъзнахме, че уверено можем да съчетаваме работа и почивка от едно място. В такъв случай, защо човек да не направи това съчетание там, където морето и пясъкът се срещат?

И по-конкретно на къмпинг "Градина", едно от най-старите места за къмпингуване в страната, което десетилетия наред се развива, за да предлага днес все така бохемско изживяване, но с помощта на уютни и стилни бунгала. Жадуваш спокойствие и сянка, където да се усамотиш с лаптопа - ще ги откриеш в бунгалото.

Искаш да се почувстваш жив и да откриеш "твоето място под слънцето"? Нужно е просто да излезеш и да поемеш с всичките си сетива енергията на морето. После може да си върнеш да доработиш, макар че няма да бързаш да го сториш...”

Цялата статия на Webcafe.bg, в която описват почивката на “Къмпинг Градина”, може да прочетете тук: https://webcafe.bg/ad-blok/tam-kadeto-pyasakat-i-moreto-se-sreshtat.html