15.jpg

Бистро

Ресторант La Bocana

Ако последвате сърцето си, ще се озовете на един от най-великолепните черноморски плажове, който излъчва бохемски дух, прецизно съчетан с умерен лукс. Тук ви очаква новата морска перла La BOCANA beach & restaurant.

Плажът на заведението е оборудван с над 200 шезлонга и легла, както и с пъстра палитра от шатри и чадъри, изработени от естествени материали, а на хоризонта се разкрива невероятна гледка към най-големия български остров – Свети Иван. Идеалното място за релакс, с коктейл в ръка.

Кухнята на La BOCANA beach & restaurant ще погали небцето ви с голямо разнообразие от пресни морски деликатеси, свежи салати и още много ексклузивни кулинарни изкушения. В допълнение към прекрасните ястия ще можете да се насладите на фантастично селектирана винена листа и на емблематични и екстравагантни напитки, които ще предизвикат във вас експлозия от вкусове.

За да бъде преживяването ви още по-запомнящо се, след всеки залез ще имате удоволствието да се потопите в завладяващите звуци на саксофон, пиано, цигулка и изпълнения на живо от най-изкусните и атрактивни артисти. Отбележете си в списъка с мечтани локации La BOCANA beach & restaurant.

Работно време: понеделник-неделя 09:00-23:00ч.

Телефон за резервации: +359893000130