b6c4907db37a1b3d4c8db547f4aca460.jpg

Море през май – раят, за който мечтаем е в “Къмпинг Градина”

Топлите майски дни ни приканват да мечтаем все повече за морски залези, почивка и наслада край любимото синьо. Летният отпуск може и да не е скоро, но дългите морски уикенди могат да започнат още през май. Това пишат от един от най-големите и популярни уебсайтове Az-jenata.bg непосредствено преди старта на лято 2022. А във фокуса на статията им попадна именно “Къмпинг Градина”.

“Едно от чудните местенца по българското Черноморие, което предлага прекрасни възможности за релакс сред природата е Къмпинг Градина. Той отваря врати за гостите си на 13 май, така че най-нетърпеливите да зърнат морето, могат да направят своята резервация още днес”, пишат от Az-jenata.bg и допълват повече за магията на морето през май:

Предимството на морския отдих през май е, че крайбрежието все още е спокойно, времето не е толкова горещо и с удоволствие можем да се насладим на почивката си, далеч от шума на града.

Ако все още не сте ходили на къмпинг, но отдавна ви се върти тази мисъл в главата, направете го! Не само, че няма да съжалявате, а гарантирано ще се влюбите в изгревите и залезите на Градина. Природата е навсякъде около вас, бунгалата предлагат всички удобства, с които съвременният човек е свикнал, така че нищо да не ви липсва”, допълват още от медията и продължават:

Ако почивката ви се услади, а работата ви позволява да вършите задачите си от дистанция, бунгалата дават възможност да се насладите и на по-дълъг престой от планирания. Разкошните условия в реновирания къмпинг позволяват да работите на плажа, без да се лишавате от абсолютно нищо. Превърнете хоум офиса си в истински плажен рай.

Цялата статия на Az-jenata.bg прочетете тук: https://www.az-jenata.bg/a/8-svobodno-vreme/59034-more-prez-mai-/