c1c0330b776962c984a906bc349c62e9-image40.jpg

Лятото започва през май: Къмпинг Градина открива сезона

За всеки човек си има едно събитие, с което вече „открива сезонът“. За лятото това събитие за нас е отварянето на Къмпинг Градина. Щом то е факт – значи летните морски почивки са много, много близо и официално можем да сметнем лято 2022 за започнало. Това споделят с читателите си от лайфстайл порталът Tialoto.bg.

Дни преди “Къмпинг Градина” да отвори врати и да посрещне първите си гости за 2022 година, от Tialoto.bg отведоха читателите си на мислено пътешествие при нас в “Къмпинг Градина”, на което всички жадни за слънчеви лъчи, кадифен пясък и солена вода могат да се насладят и да започнат да планират и своята почивка. Вижте и какво пишат в статията си от Tialoto.bg:

Тази година лятото за нас започва на 13 май, когато Къмпинг Градина започва да приема посетители, които ще имат късмета да се насладят на истинска морска нирвана. Къмпинг Градина - твоят летен дом Най-нетърпеливите ще могат да избягат от градската суматоха и да се насладят на релакс в луксозни бунгала, предлагащи една или две спални, с избор за гледка. Усещането за морско безвремие е съчетано с многобройни развлечения, с които можете да отпуснете ума и да раздвижите тялото – можете да поиграете плажен волейбол или да се насладите на приятна разходка със спиращи дъха гледки, докато карате колело под наем. Закусете от пекарната на плажа, а вечерта планирайте залеза на един от 6 невероятни ресторанта с ястия, вдъхновени от Черно море, италианската, гръцката и българската кухня.

Официалното откриване на сезона е насрочено за 28 май, а ние определено нямаме търпение да сме сред първите, настанили се в този морски рай.

Цялата статия на Tialoto.bg четете тук: https://www.tialoto.bg/a/9-lifestyle-and-travel/113214-lyatoto-zapochva-prez-may-kamping-gradina-otkriva-sezona